

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бургазлии не жалят средства за първите сезонни плодове, въпреки рекордните цени
След протеста: 17 от установените за хулигански прояви са на възраст от 12 до 17 години
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Данни на НСИ показват драстичен скок за вътрешния пазар, докато износът е с двойно по-ниско увеличение
Доставките от месокомбинат „Свищов“ идват всеки ден ексклузивно за веригата
Тази рецепта ще ви изненада
Ароматът й се усеща във всeки ъгъл на апартамeнта
Няма сложни съставки, не изисква печене, нито много време в кухнята - готова е за нула време
С няколко трика ще ви облекчим в много отношения и спестим пари и време
Заливката й придава тази сочност и пухкавост